Title Image

Behandlinger

Home  /  Behandlinger

Urologisk tilbudt

Vi tilbyr en komplett pakke av urologiske utredninger og operasjoner i lokal bedøvelse

1
Prostatautredning

Tilbyr komplett utredningpakke for prostata lidelser

2
Mannlig sterilisering uten bruk av kniv

Mest erfaren senter på Vestlandet i mannlig sterilisering uten bruk av skalpel

3
Penis undersøkelser

Mest erfaring innen utredning av penis sykdommer (b.a skeiv penis, erektil dysfunksjon) og utføring av penis ultralyd

a 4
Mannlig genitalia kirurgi

over 20 års erfaring med urologisk kirurgi og mest erfaring på Vestlandet innen kirurgisk korreksjon av peniskurvatur (skeiv penis)

Behandlinger

Velkommen til vår urologiske klinikk, hvor vi tilbyr en rekke spesialiserte behandlinger med høy ekspertise og omsorg. Vårt mål er å gi deg den beste medisinske behandlingen og sikre ditt velvære gjennom moderne og skånsomme metoder. Her er en oversikt over våre behandlinger:

Sterilisering uten skalpel

Vi tilbyr sterilisering uten skalpel, en minimalt invasiv metode som gir raskere restitusjon og mindre ubehag sammenlignet med tradisjonelle metoder. Denne prosedyren er effektiv, sikker og har lav risiko for komplikasjoner. Vi er ledende på dette feltet i Vestland og har lang erfaring med denne teknikken.

Operasjoner på mannlige genitalia

Vår klinikk utfører ulike operasjoner på mannlige genitalia med høy presisjon og omsorg. Vår erfarne kirurg benytter moderne metoder og teknikker for å sikre best mulige resultater og kortere restitusjonstid.

Korreksjon av skeiv penis (peniskurvatur)

Har du problemer med skeiv penis (peniskurvatur)Vi tilbyr korreksjon av penis kurvatur i lokal bedøvelse, en prosedyre som retter opp skjevheter og forbedrer funksjonen. Som den mest erfarne urologen i Vestland på dette området, kan du føle deg trygg på å få den beste behandlingen hos oss.

Penile ultralyd

Som den eneste klinikken i Vestland som tilbyr penile ultralyd, gir vi deg en unik mulighet til grundig diagnostikk og vurdering av tilstander relatert til penis. Penile ultralyd er en viktig del av utredningen ved ulike urologiske problemer, og vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten.

Komplett utredningspakke

For en helhetlig vurdering av din urologiske helse, tilbyr vi en komplett utredningspakke. Denne pakken inkluderer en grundig gjennomgang av din medisinske historie, klinisk undersøkelse, nødvendige laboratorietester, og bildeundersøkelser som penile ultralyd. Vi skreddersyr utredningen etter dine behov for å gi deg en nøyaktig diagnose og en optimal behandlingsplan.